Welkom bij Helms Automotive Taxaties
De naam van ons kantoor is eind 2016 gewijzigd van Helms Klassieker Taxaties in Helms Automotive Taxaties omdat het taxatie pakket veel breder en divers is geworden.

Helms Automotive Taxaties is een onafhankelijk, landelijk opererend expertise en taxatiebureau, dat al meer dan 30 jaar actief is in het beschrijven en waarderen, i.z. verzekering, successie, overname, bijtelling en overige fiscale doeleinden, van antieke, klassieke, hedendaagse en bijzondere motorvoertuigen. Waaronder oldtimers, youngtimers, vrachtauto's, bestelwagens, opleggers, aanhangwagens, autobussen, campers, caravans, motorfietsen, bromfietsen, tractoren, street food trucks en marktverkoopwagens.

Als gevolg van de "hands on ervaring" in het repareren, reviseren, restaureren en afwerken van klassieke motorvoertuigen, evenals het beschrijven van duizenden speciale voertuigen en objecten kunnen wij u een gedegen en goed onderbouwde taxatie garanderen.

In 2008 hebben wij op Bedrijventerrein "de President" in Hoofddorp een nieuw bedrijfspand betrokken, waar wij alle automobilia, klassieke automobielen, foto's, posters, anekdotes, kalenders en rally borden kunnen laten zien. Eigenlijk komt u bij ons "ogen te kort" maar kunnen bij u ook de ogen open gaan !

Wij nodigen u uit voor een bezoek, of maak een afspraak middels het contact formulier.